Tuesday, January 15, 2013

Promokuvauksia vol. 2

Ohops, täällähän on väki lisääntynyt mukavasti lukijoiden määrissä, jonka myötä bileet senkun paranee! Kiitos Sannille blogini suosittelusta, arvostan!

Pieni ja nopea promokuvauskeikka tuli heitettyä viime viikolla Lapin ylioppilasteatterin tulevan näytelmän harjoituksissa. Kyseessä on Jevgeni Schwarzin näytelmä Tavallinen ihme, joka on eräänlainen aikuisten satu rakkaudesta prinsessojen ja puhuvien karhujen maailmassa. Tarkemmin näytelmään voi tutustua facebook -Eventin kautta :)


Toimeksiantona oli kivojen promokuvien näpsiminen ja tämä mielessä yritin sitten toteuttaa taas itseäni. Sikäli oli hapottava olo sillä tämä keikka ajoittui samalle päivälle Ounasvaara -postaukseni kanssa vaikka tuntokin oli juuri ehtinyt palautua nilkasta alaspäin.

Valaistuksena toimi näytelmän lavavalaistus, jonka takia säilyttääkseni tunnelman, en käyttänyt salamaa. Ajoittain teki hieman tiukkaa saada hämärässä teräviä kuvia etenkin 17-40 f/4.0 kanssa, mutta onneksi näyttelijät eivät vääntäneet mitään hirveitä liikesarjoja :)

Canon EF 17-40 f/4 
Sigma 85mm f/1.4

Canon EF 17-40 f/4 

Canon EF 17-40 f/4 

Lopuksi toivomuksena oli, että ottaisin näyttelijöistä muistoksi kuvan heistä rooliasuissaan. Tässä luotin taas tuttuun vanhaan valaisusettiini. Mukavana pikkumausteena toimi oranssi näyttämön valo, joka toi kuvaan hauskan korostusvalon vasemmalle :)

Sigma 85mm f/1.4

Sigma 85mm f/1.4


Että sellaista! Tässä pikkuhiljaa alan muuten pakkailemaan perjantaita varten, sillä tarkoituksena olisi tehdä pieni viikonloppureissu Tromssaan! Sääennustukset ei näytä hyviltä revontulia ajatellen, mutta jos sitä jotain muunlaista hauskaa näpsyä tarttuisi mukaan ^^ 

No comments:

Post a Comment