Saturday, January 26, 2013

Lenkillä

Noniin, pakko oli kuvata vielä yksi levitaatiokuva, mutta tämän jälkeen saa kyllä luvan riittää vähäksi aikaa.. :D Kyseessä on viikon kuvani tuonne Lapin yliopiston facebook-sivuille, ajatuksena oli hieman täydentää tuota harrastuskuvakansiota, jonne kerään kuvia eri vapaa-ajan aktiviteeteista mitä Rovaniemellä voi harrastaa. Tämänkaltainen kuva on ollut jo jonkin aikaa mielessä ja nyt ajattelin sen vihdoin toteuttaa, kun aiheet meinasivat loppua kesken. 

Setuppina toimi yksi salama ja Esan saaminen tuolle korkeudelle killumaan vaati yhtä keittiöntuolia ja pienen yöpöydän. Semi kuumottava paikka Esalle, mutta hyvin se pysyi kuitenkin tuollaisen setin päällä :D
Sain muuten myytyä tuon Canonin 135mm f/2.0 putken ja tilalle olisi tulossa maanantaina tai tiistaina Sigman uusi 35mm f/1.4 objektiivi! Hiemanko olen innoissani ^^ Täytyy vain toivoa, että saisin jotenkin oikein tarkentavan yksilön, sillä muutamia käyttäjäkokemuksia löytyy susikappaleista.. Peukut ristiin ja toivotaan parasta! Seuraava postaus tuleekin sitten käsittelemään omia fiilistelyitä tuosta tapauksesta :)

2 comments:

 1. Upeita kuvia niinkuin aina :) Saat muuten postata kokemuksia tuosta Sigman 35:sta, meinaan mullakin on ollut sama objektiivi kiikarissa jo jonkin aikaa.

  Jari
  http://theswellphotography.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! :) Juu näin teen, harmi kun saan sen vasta huomenna tosin.

   Delete