Tuesday, June 16, 2015

Kawasaki Ninja

Uudet tuulet puhaltaa ja sitä myötä myös kuvaushommat monipuolistuu! :) Tuossa viime viikolla pääsin kuvaamaan Cémilleä ja hänen melkoisen nättiä Kawasaki Ninjaa. Pyörä on melko uusi vielä Cémillellä joten näitä romanttisia yhteiskuvia ei vielä ole hirveästi heillä. Kesä ja ajokelit tuossa koko ajan vain paranee niin tottahan toki asialle oli jotain tehtävä! 

Koska kyseessä on melkoisen räväkän oloinen ja nätin värinen pyörä, halusin valita kuvausmiljöiksi sellaiset missä se pomppaisi mukavalla tavalla esiin! Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu Helsingin Ruoholahdessa teräksisen alikulkutunnelin luona. Siellä simppeli ja illalla sinisen sävyyn taittava teräksen olomuoto miellytti kovin sillä vastavärinä se tukee hienosti oranssia. Toinen paikka taasen on Kalasataman iso asfalttiaukio missä oli tarpeeksi tilaa ottaa sitten muutama ajokuva. Plussaa oli taustan graffitiseinät :) Tuo ajokuva oli ehkä kuummottavin kuvani tähän mennessä sillä se on otettu auton takaluukusta. Vauhtia ei ollut kuin ehkä 20-30km/h tunnissa mutta pään yläpuolella heiluva takaluukku toi mieleen giljotiinin terän ajoittain. Seuraavalla kerralla pitääpi keksiä jokin patentti sen rauhoittamiseksi :D

Valaisuna oli taas tuttu ja turvallinen Godox Witstro AD-360 + Elinchromen 135cm Rotalux. Olen tätä nykyä inspiroitunut ihan älyttömästi leffamaailman stilleistä ja ylipäätään sen maailman tunnelmasta ja haluankin tuoda jatkossa sitä meininkiä enemmän myös omiinkin kuviin mukaan. Näissä kuvissa halusin tuon salaman pehmeän valon avulla imitoida päivän viimeistä valonkajoa suuntaamalla sen ihan pikkiriikkisesti dramaattisempaan suuntaan. 
Malli: Cémille Kiukas
Assistentti: Dan Holmström

No comments:

Post a Comment