Friday, August 22, 2014

Emmi & Eero

Emmin ja Eeron häitä vietettiin Mathildedalin vanhassa ja varsin idyllisessä ruukkikylässä. Emmi ja Eero olivat nähneet ihan mielettömästi vaivaa ison hääpaikan koristeluihin sekä järjestelyihin. Minulle olikin suuri kunnia päästä taltioimaan heidän suurta päiväänsä näin mahtaviin puitteisiin!

Loput kuvat pääsee näkemään tästä!! : *KLIK*

PS: Jahka kesän hääkuvailut alkaa olla paketissa ensi kuussa, ajattelin vähän lämmitellä tätäkin blogia sen alkuperäisiin uomiin ja tehtailla joitakin tutoriaaleja. Mikäli sulle tulee mieleen jotain mikä askarruttaa joko noin niinkuin yleisesti valokuvauksessa tai sitten mun kuvatuksissa niin pistä kommenttia alle! :)


10 comments:

 1. Ihania kuvia!
  Tuo kolmanneksi ylin on aivan älyttömän ihana, tosi kivassa paikassa otettu! ☺

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Salla! Paras puukuja jonka itekki oon nähny! :D

   Delete
 2. Kuvista välittyy kyllä tunnelma tosi hyvin. Älyttömän hyviä kuvia. Ois kiva, jos voisit käydä tsekkaamassa mun blogin, jossa on joitain mun ottamia kuvia ja antaa palautetta valokuvaajan näkökulmasta. Mua kiinnostaa dokumentaarinen hääkuvaus myös ja nää sun kuvat on kyllä tosi innostavia.

  http://elamaaetsimenlapi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Eero, kiva kuulla että tunnelma välittyi! :) Käyn toki tsekkaamassa sivusi, laittelen kommenttia sinne jahka pahimmat editointikiireet helpottaa! :)

   Delete
 3. Luonnonvalo toimii hienosti näissä kuvissa,Tykkään tavasta kuvata ja hallita valoa,taas kerran loisto settiä,ISO peukku ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo paikka oli kyllä tuon luonnonvalon kannalta tosi unelmamesta ja se tekikin hommasta aika helppoa :) Kiitti kovin Jarkko!

   Delete
 4. Moikka,

  Ensinnäkin diggaan todella paljon sun kuvista.

  Ja asiasta kukkaruukkuun: Ymmärsinkö oikein että vaihdoit pois Fujifilm:n kameroista. Mua kiinnostaisi kovastikkin että mihin ja miksi...!

  -Heikki

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovin! :) Jooh, kyllä vain! Kuvailin kahdella X-T1 rungolla muutaman kuukauden kesän alussa, mutta sitten havaitsin etten hääkuvauksissa pysty täysin luottamaan niihin. Joten vaihdoin ne sitten kahteen 6D runkoon :) Nyt kassista löytyy runkojen lisäksi Sigman 35mm, Sigman 50mm Art, Canonin 85mm f/1.8 ja 135mm f/2. Ajattelin tehdä pientä tilannepäivitystä kesältä tässä syyskuun aikana, jossa kirjoittelen enemmän sitten taustoja kaikelle hulinalle enemmän, stay tuned!

   Delete