Wednesday, October 29, 2014

Heidi, Alexandra, Paula ja Paula

Kovin harmitti kun kesä meni huijjui eikä oikein ehtinyt oikein mitään omia pikku projekteja toteuttamaan missään välissä. Mutta! Nyt sitten tuli tuossa pari viikkoa sopivasti vapaa viikonloppu kaiken kiireen keskelle, joten päätin varata samantien junaliput Helsinkiin ja käydä kuvailemassa TFCD -meiningillä muutamaa mallia! Heidi ja Alexandra lähtivät oikein mielellään palelemaan ulos nättinä syksyisenä päivänä, kiitos siitä heille :) Hauska vaikkakin tuon välimatkan takia hiukan rankka pikku reissu, mutta täysin sen arvoista! Mieletöntä valoa ja hyvää seuraa, yaah! Rovaniemeltä bongasin myös Paulan kuka sattui olemaan täällä visiitillä joten tehtiin hänenkin kanssa pikaiset kuvaussessiot :) Erityisen iso kiitos kuuluu varmasti kaikkien tuntemalle Pauletttesille aka Paulalle kuka tuli viralliseksi oksan painoksi ja heijastimen pitelijäksi. Sydäntä särkevän kaltaista omistautumista näihin vastuuhommiin, suosittelen häntä ehdottomasti!


BTS -kuvia joissa minä partoineni näytän kuinka ollaan niin pro -kuvaajaa, että..

(C) http://pauletttes.blogspot.fi
(C) http://pauletttes.blogspot.fi
(C) http://pauletttes.blogspot.fi
Huomatkaa tiukka ote patongista, ruoka on mulle tosi tärkeetä
(C) http://pauletttes.blogspot.fi


15 comments:

 1. Upeita ja inspiroivia kuvia jälleen! :)
  Jos vain viitsit ja halua löytyy, niin käy toki katsomassa amatöörikuvaajan tuotoksia täältä: http://behind-my-camera.blogspot.fi/?m=1 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovin Essi, tuo inspiraatiomeininki on melkoisen iso kunnia! Kävin vilkaisemassa sivujasi ja hyvä meininki on myös siellä! Varsinkin nuo eläinkuvat niin staattisisissa kuin enemmän actionpitoisissa ympäristöissä toimi tosi hyvin! Silmää löytyy sulta myös luonnonvalon hyödyntämiselle :)

   Delete
  2. Vau, kiitos paljon! :) Enimmäkseen eläimiä kuvaankin ja yksinomaan luonnonvalossa. En omista erillistä salamavaloa ja kameran oma on ikävän näköinen kuvassa kuin kuvassa, joten luonnonvaloa on ollut pakko oppia hyödyntämään! :) kiitos paljon palautteesta

   Delete
 2. Tosi hienoja kuvia! :)

  http://aukkojaetsimessa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Näissä on niin makeet värit kaikissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva ku tykkäilit, niistä melkeen eniten aina stressaan! :D

   Delete