Friday, October 03, 2014

Aamusumumumumu

Oon varmaan viimeisen vuoden tai ylikin yrittänyt metsästää täydellistä aamusumua, mutta aina ne on joko olleet omaan makuun liian aikaisin tai sitten on pitänyt mennä luennolle. Mutta tänään palaset loksahtivat viimein paikoilleen ja pääsin vapaapäivän kunniaksi varsin inhimilliseen aikaan kuvailemaan :) Aamusumu tuli hiukan puskista ja huomasinkin sen vasta hiipparoituani aikani aamuvetimissä. Kamerakamat oli jotenkin järkevässä kunnossa joten päätin hurauttaa Ounasjoen varrelle katsomaan, että mikä meininki. Alussa stressasin hiukan, että sumu hälvenisi pian, mutta huomasin sen olevankin astetta jykevämmin jymähtänyt Rovaniemen ylle. Sen myötä minulla olikin ihan reippaasti aikaa kierrellä eri paikoissa joen varrella. Tässäpi olisi sitten "muutama" otos aamulta!


12 comments:

 1. hienoja kuvia! mun ehoton lemppari on tuo 7. :)

  ReplyDelete
 2. Huikeen hienoja kuvia! :)

  ReplyDelete
 3. Sä oot tehnyt sen taas! Onnistunut, nimittäin!

  ReplyDelete
 4. Wau ku on jälleen upeita! Oon tässä reilun vuoden seurannu tätä blogia anonyyminä ja täytyy sanoa että yhteenkään postaukseen en ole pettynyt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau sinulle Essi, mahtavaa kuulla että on meiningit miellyttäny! Rohkaisee jatkamaan samalla tyylillä jatkossakin :)

   Delete
 5. Ai hitsi! Onneksi löysin tänne blogiin (bloglovin ehdotti tätä kun seurasin jotain muuta blogia), sillä sun kuvat on ihan tajuttoman hienoa. Ihana fiilis ja tunnelma näissä kaikissa, tykkään!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau hei kiitti Suvi, mahtavaa kuulla että löysit tänne! :) Sullakin erittäin freesi meno kameran kanssa, jatka samalla meiningillä!

   Delete