Wednesday, January 07, 2015

Hanna

Te ketkä olette seuranneet kuvauksiani jo jonkin aikaa, olette varmaan huomanneet että tykkään kuvata melkoisesti metiköissä luonnonvalolla. Olo on jotenkin turvallinen ja mukava siellä eikä kukaan ole koskaan häiritsemässä kuvauksia, voi ihan rauhassa tsuppailla menemään :) Tähän tietynlaiseen tapaan halusin nyt kuitenkin pienen ravistuksen sillä uudet näkökulmat ovat aina mukavia ja piristäviä! Siispä me suunnattiin Hannan ja Idan kanssa kohti Helsingin Kamppia ja Rautatientoria mielessä jotain ihan muuta kuin puun lehvät ja aurinkoflaret. Otin mukaan myös uuden Elinchromen 135cm Octan sillä minulla ei ole ollut mahdollisuutta testata sitä vielä tätä ennen varsinaisen mallin kanssa :)

En varsinaisesti halunnut kuvissa tuoda esiin miljöötä kovinkaan tunnistettavasti vaan etsiä jotain mielenkiintoista ihan vain taustaksi. Teräs -ja kiviseinät inspiroi suuresti kun olin käynyt noissa paikoissa aiemmin scouttaamassa, joten me päätettiin sitten hyödyntää niitä kuvissa. Pointsit jos tunnistat paikan!
BTS.
Meikki ja hiukset: Susu Holm
Malli: Hanna Kaltiainen
Assistentti: Ida Uotila

8 comments:

 1. Nyt on taas taattua Iiro laatua...35mm lasi? Toimii...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti hei Jarkko! :) 35mm oli tuossa 4:ssä kuvassa, muuten sitten joko 85mm tai 50mm :)

   Delete
  2. Oliko nii että palasit 6D pariin...Onko lasit 1.4 vai 1.8, can/sig

   Delete
  3. Jooh näin tein! :) Sigman 1.4:set on molemmat kakkulat.

   Delete
 2. Mua puhuttelee eniten eka ja toka kuva :>

  ReplyDelete
 3. Tyylikkäitä kuvia. Itse olen harkitsemassa myös Godox Witrsto AD-360 + Elinchromin 135cm Rotalux comboa. Miten olet ollut tyytyväinen tuohon yhdistelmään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän! Tosi tyytyväinen olen ollut näin pidemmän käytön jälkeen. Iso kokonaisuushan tuo on mutta onhan se valokin sitten melkoisen kermaista :) Tehotkin on yllättävän kohdillaan tuossa godoxissa ja akun kesto ruhtinaallinen, yhden käden sormet riittää laskemaan latauskerrat tämän 2 kk aikana :D Tuo Rotalux on myös yllättävän taipuisa valon muokkaamisen suhteen sillä irrotettavia diffuusiokankaita on 2 joiden avulla valon kovuutta pystyy säätelemään :)

   Delete