Thursday, July 25, 2013

Veli & Metta


Kesän ensimmäiset hääkuvaukset takana ja mieli korkealla! Kävin kuvaamassa Veljen ja Metan maalaisromantiikkaa puhkuvat häät Hämeenkoskella missä juhlat pidettiin idyllisessä peltojen ympäröimässä navetassa. Veli ja Metta olivat virallisesti menneet naimisiin jo viime vuoden lopulla, mutta itse juhlat oli jääneet pitämättä koska kyseessä oli tuolloin yllätyshäät. Heidän tyttärensä ristiäiset muuttuivat nimittäin lennossa hääseremoniaksi eikä kukaan aavistanut mitään :D

Pieniä suorituspaineita kuvauksiin toi se seikka, että Veli on itsekin valokuvaaja (nettisivut) mutta otin tämän enemmänkin kunniana loppujen lopuksi :) Hauskaa oli ja käteen jäi mukava kasa muistoja ja kokemuksia! Kyllä häissä on vaan sitä jotain. Tässä latailenkin paristoja ja akkuja jo seuraavaa hääkuvausta varten joka ottaa sijaa Sallassa tulevana lauantaina, mukavata! :)

10 comments:

 1. Nää tunnelmat ja se, miten ikuistat ne, just näitä rakastan sun kuvissas.

  ReplyDelete
 2. Hienoja kuvia! Onko nuo voimakkaat blurraukset (sekä etualalla että taka-alalla) ja todella lyhyet terävyysalueet seurausta tilt-shift putken käytöstä, jälkikäsittelystä vai pitkästä polttovälistä? Sama kysymys kontrastista esim. 8., 9. ja 10. kuvassa ylhäältä päin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Käytin pääasiassa sigman 85mm f/1.4 & 35mm f/1.4 kaikissa kuvissa eli tuo blurri on tullut juurikin noiden toimesta :) Mitä tarkoitat kontrastilla? Noissa luonnonvalo teki suurimman työn, tuli sen verran hyvin sivusta :)

   Delete
  2. Kiitos! Tarkoitin sitä kun kohde oli valaistu (vaalea) mutta tausta tumma, mutta siinä on sitten ilmeisesti auringonvalo osunut sopivasti kohteeseen ja jättänäyt muuta osaa kuvasta varjompaan?

   Delete
  3. Juurikin näin, hyvää kuvan lukua :)

   Delete
 3. ei voi muuta sanoa kun vau. sun kuvat on aivan upeita :-D
  http://youngskins.blogspot.com

  t. kaimasi, nuori valokuvaajan alku haha

  ReplyDelete
 4. Piti kysyä että millä kalustossa kuvaat mutta vastaus olikin jo silmieni edessä, mutta hyvän näköistä settiä ja mukava värimaailma noissa. Vedätkö niihin vain jonkun layerin photarilla vai säädätkö vain muuten, kuvat olivat siis todella tyylikkäitä mutta ulkopuoliselle aikas moinen kuvatulva ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Jukka, mukava kuulla että tykkäät :) Joo, säädän tuolla Lightroom 4:lla kaikki kuvat, photariin vien jos jotain vaativampaa työstämistä vaatii. Heh, tuo kuvien valkkailu on itelle vielä vähän heikko osa-alue :D

   Delete