Monday, April 29, 2013

Jätkänkynttilä

Jostakin syystä tuo Rovaniemen ylpeys heti Antti Tuiskun jälkeen on kiinnostanut kuvauskohteena tällä viikolla ihmeen paljon. Niin paljon kuvattu kohde, josta en usko että kovin helposti löytyy uusia näkökulmia. Eipä kyllä näissäkään :D Mutta tässä omat tulkintani, jotka syntyivät melko nopeista mielenjohteista ja spontaaneista jalustan pystytyksistä.


Alla oleva kuva on 1 minuutin ja 10 sekunnin valotus, johon pääsin päiväsaikaan melko kivuttomasti laittamalla Hoyan NDX400 ja Hoya ND8 suotimet päällekkäin. Jo pelkällä NDX400:lla saa muutaman sekunnin valotuksia päiväsaikaan, mutta tuolla kombolla tulos on vielä hauskempi. 


7 comments:

 1. Vau! Saan aina hirveesti inspiraatioita näistä kuvista (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, sitähän varten nää osaksi myös on :)

   Delete
 2. upeita kuvia taas kerran ja olit päässyt nuorten valokuvaajienkin viikon kuvaksi tosi hienolla kuvalla! Itsekin kokeilin jo vähän tota sun bokeh panorama -tekniikkaa ja aion jatkaa sen testailua :)

  creativemind-milla.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks, itellekin ihan hauska yllätys tuo :) Sulla tuo sigman 70-300 telepäässä vois olla varmaan paras obiska tuohon hommaan, vaatii tottakai enemmän ruutuja, että saa jonkinlaisen kuvan aikaiseksi.

   Delete
  2. Okei kiitos neuvosta! Sitä obiskaa ei olekaan tullut käytettyä tarpeeksi mutta tuohon hommaan voisin sitä lähteä pitkästä aikaa kokeilemaankin :)

   Delete