Sunday, December 02, 2012

Musta joulu

Oli oman tiedekunnan pikkujoulut tuossa perjantaina ja minua pyydettiin ottamaan mustan joulun teemaan sopivat kuvat juhlijoista. Kuvauspaikkana toimi juhlapaikan sivukäytävä ja taustana harmaa lakana, eli melko vaatimattomat puitteet taas kerran :D Mutta näillä mentiin ja pitikin yrittää saada edes jonkinlaista kuvaa aikaiseksi, vähän soveltamiseksi tuo kuitenkin meni kuten arvattavissa oli :)
Valosetuppi oli taas sama vanha kuin ennenkin. Sateenvarjo-softboxin laitoin tuomaan pehmeää päävaloa etuviistoon ja sateenvarjon pehmentämään varjoja. Sateenvarjo oli pienimmällä mahdollisella teholla, sillä halusin kasvoihin jotain varjoja tuomaan elävyyttä niihin, mutta kuitenkin niin että ne eivät menisi aivan tukkoon tummasta päästä.Nopea setti loppujen lopuksi, jossa harmitti ehkä eniten taustan kömpelö olemus. Mutta hauskaa oli kuitenkin taas kerran, mukavaa vaihtelua tällaiset keikat aina :)4 comments:

 1. Hienoja kuvia, tosin lakanan rypyt :D Itse yrittänyt joskus kansa kuvata lakanaa vasten, mutta en saanut suoraksi... -.-

  Teen blogiini joulukalenteria, jossa esittelen yhden blogin lyhyesti joka päivä. Haen blogeista kuvia joista teen kollaasin jonka liitän esittelyyn. Olen tehnyt vastaavan myös sinun blogistasi :) Jos et halua, että käytän kuviasi esittelyssä, laita kommenttia tulemaan blogiini www.somethinglikeartphotos.blogspot.com. Blogisi esittely on suunniteltu 17:lle päivälle joulukuuta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Joo, pitkin hampain kuvailin tuota vasten, mutta asiakkaalle kelpasi joka on tärkeintä :)

   Kuullostaa ihan hauskalta suunnitelmalta, voit käyttää kuviani kyllä :)

   Delete
 2. Todella inspiroiva blogi! Kiitos hyvistä artikkeleista ja pidä sama yllä. :) Tuli omaankin harrastukseen lisää eloa, kun löytää täältä hyviä ideoita kokeiltavaksi. Seurantaan meni välittömästi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Heikki kannustavista sanoista! Kaikille tulee aina joskus niitä laskukausia mutta kiva kuulla että meikäläinen on avittanut sen selättämisessä :)

   Delete